Team

Maak kennis met ons team

Even voorstellen

Ons team topstylisten staan klaar om je te knippen, kleuren, en stylen. Waarin ‘Jij’ centraal staat in onze Kapsalon HIP22 in Kampen. Allereerst willen wij het beste kapsel in jou naar boven halen en kijken naar het haar als onderdeel van een veel groter geheel namelijk; Jij

Lizanne Kapsalon Kampen

Lizanne 

Topstylist en Eigenaar

Haar vertelt heel veel over een persoon. Je persoonlijke kledingstijl en uitstraling compleet maken door een professioneel geknipte coupe, is wat ik graag voor jou uitvoer. Naast een verzorgt model, draag ik graag bij aan een gezond en goed gekleurd kapsel. Mijn missie is om jou haar te koesteren, te verzorgen en mooi te houden. Dit alles vormt een totaal plaatje, zodat jij zelfverzekerd de zaak verlaat met het resultaat dat perfect bij jou aansluit.

Kim

Topstylist

Nieuwe trends toepassen en advies geven vind ik supertof, ook kijk ik graag naar de persoon en welke stijlen elkaar goed kunnen versterken. Daarom vind ik het belangrijk om met een klant in gesprek te gaan. Zo leer ik iemand kennen en kan ik samen met de klant bepalen wat voor creatie helemaal bij hem of haar past. Verder hou ik erg van ‘mooi haar’. Dat is natuurlijk een ruim begrip, want dat kan voor iedereen anders zijn. Voor mij houdt mooi haar in dat het totaalplaatje klopt, dat iemands gezichtsvorm, stijl en haar elkaar versterken.

KIm knippen kampen

Kaylee

Topstylist

Een kapsel is meer dan een goede coupe. Het laat zien wie je bent en onderstreept je identiteit. Als Topstylist is dit wat mij iedere keer weer energie geeft. Dat begint bij goede communicatie en een luisterend oor bij het adviesgesprek. Wat mij kenmerkt is de visie die ik heb en niet bang te zijn die uit te dragen. Daarnaast volg ik de nieuwste trainingen, trends en shows om ‘up to date’ te blijven.  Naast het maken van de mooiste coupes en kleuren, kan ik mij helemaal uitleven bij het maken van de mooiste Hair Updo’s . Ik hoop je graag in de salon te zien voor een persoonlijk advies.

Joëla

Topstylist

Nieuwe versterking van het team! 

Kapper Kampen Styling
Knippen en kleuren kampen

Wendy 

Topstylist 

Nieuwe versterking van het team! 

Afspraak

Ja, ik wil super graag een kapsel dat bij mij past!


Hip22

Openingstijden

DI t/m DO 08:30 / 17:30

Vrijdag 08:30 / 20:30

Zaterdag 09:00 / 13:00

Maandag/ Zondag Gesloten

CONTACT

Oudestraat 214
8261CA Kampen

Tel: 038 33 33 614
E-mail: info@hip22.nl