Team

Maak kennis met ons team

Even voorstellen

Ons team topstylisten staan klaar om je te knippen, kleuren, en stylen. Waarin ‘Jij’ centraal staat in onze Kapsalon HIP22 in Kampen. Allereerst willen wij het beste kapsel in jou naar boven halen en kijken naar het haar als onderdeel van een veel groter geheel namelijk; Jij

Lizanne Kapsalon Kampen

Lizanne 

Topstylist en Eigenaar

Haar vertelt heel veel over een persoon. Je persoonlijke kledingstijl en uitstraling compleet maken door een professioneel geknipte coupe, is wat ik graag voor jou uitvoer. Naast een verzorgt model, draag ik graag bij aan een gezond en goed gekleurd kapsel. Mijn missie is om jou haar te koesteren, te verzorgen en mooi te houden. Dit alles vormt een totaal plaatje, zodat jij zelfverzekerd de zaak verlaat met het resultaat dat perfect bij jou aansluit.

Joëla

Topstylist

Ik hou ervan om te luisteren naar de wens van mijn klant en aan de hand daarvan een passende coupe te creëren. Het mooie aan mijn vak vind ik de creativiteit en gezelligheid die ik erin kwijt kan. Opsteken en kleuren zijn mijn specialiteiten.

Joela Kapper Kampen Styling

Céline

Topstylist.

Ik ben een topstylist bij HIP22 en mijn specialiteiten zijn highlighten, balayage en lang haar knippen. Ik zit nu 6 jaar in het vak en maak met heel veel plezier mooie kapsels. Ik zie je graag bij mij in de kappersstoel voor een toffe kleuring of knipbeurt!

Jennifer

Topstylist.

Ik heb ruim 17 jaar ervaring als hairstylist. Ik hou van mensen mooi maken. Bij mij krijg je een heerlijk verwen moment in de salon. De beleving die de klant ervaart in de salon is voor mij heel belangrijk. Ik geef graag advies over de mogelijkheden voor de perfecte kleur en knipbehandeling en daarbij de juiste thuis verzorging.

Jennifer - Hip22 Kapper Kampen Styling
Afspraak

Ja, ik wil super graag een kapsel dat bij mij past!


Hip22

Openingstijden

DI t/m DO 08:30 / 17:30

Vrijdag 08:30 / 20:30

Zaterdag 09:00 / 13:00

Maandag/ Zondag Gesloten

CONTACT

Oudestraat 214
8261CA Kampen

Tel: 038 33 33 614
E-mail: info@hip22.nl